Najnovije
Konvencija HSS-a

Konvencija HSS-a

Delegacija ORaH-a na Programsko-izvještajnoj konvenciji HSS-a

Brojni nefomalni kontakti i susreti

Delegacija ORaH-a u sastavu Zorislav Antun Petrović, predsjednik, Darko Stošić, potpredsjednik, i Teodor Ostojić, v.d. međunarodni tajnik bila je gost na Programskoj glavna skupština Hrvatske seljačke stranke u Jastrebarskom u subotu. Na skupštini su bili brojni drugi gosti, počevši od stranaka članica Amsterdamske koalicije pa do gostiju iz SDP-a, Demokrata, i Stranke umirovljenika.

Petrović je imao priliku obratiti se skupu pozdravnim govorom u kojem je istaknuo značaj HSS-a za Hrvatsku te izrazio nadu da će ta stranka zajedno s ORaH-om raditi na zaustavljanju propadanja hrvatskog. Podsjetio je na potpunu eroziju etike i morala te kritizirao vladajuću koaliciju koja više „nema u Saboru zastupnike već žetone, a planira tražiti naftu u područjima s ogromnim zalihama pitke vode“.

U stankama skupštine delegacija ORaH-a uspostavila je cijeli niz neformalnih kontakata s predstavnicima različitih stranaka i načelno dogovorila nekoliko daljnjih bilateralnih susreta, prije svih s delegacijom Hrvatskih laburista.