Najnovije
Dobitni broj je 25!

Dobitni broj je 25!

Naša lista je dvadeset i peta na zbirnoj listi pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Europskog parlamenta iz Republike Hrvatske koju je objavilo Državno izborno povjerenstvo. Dakle, dobitni broj na izborima za Europski parlament je 25, broj liste stranke Zelena alternativa – ORaH.

Ovaj broj ima pozitivno značenje u numerologiji, iznimno je popularan u pop glazbi (čak osam hit albuma ima taj naslov), ima mnogo značajnih datuma koji sadrže ovaj broj, a još je više razloga zašto smatramo da je naša lista najbolja, odnosno zašto je 25 dobitni broj na izborima za Europski parlament. Naša lista sastavljena je od kandidatkinja i kandidata koji imaju ekstenzivno iskustvo u zelenim pitanjima, počevši od zaštite životinja i okoliša, preko zaštita mora i oceana do proizvodnje zdrave hrane.

Imamo kandidatkinje i kandidate iz svih krajeva Hrvatske, od Visa na jugu do Međimurja na sjeveru, od Slavonije na istoku do Istre na zapadu. Na našoj listi su i kandidatkinje rođene u prvoj polovici prošlog stoljeća i kandidatkinje rođene u ovom stoljeću, imamo kandidate koji s ekstenzivnim iskustvom u privatnom sektoru, s iskustvom u javnom sektoru, s iskustvom u nevladinom sektoru… Ukratko, imamo dovoljno znanja i iskustva za detekciju problema iz svih sfera života, znamo pronaći rješenja koja nudi legislativa i logistika Europske unije i znamo kako ih implementirati u Hrvatskoj.

Tijekom kampanje ćemo predstaviti teme koje smatramo posebno značajnim u ovom trenutku, predstavit ćemo i naše kandidatkinje i kandidate i još jasnije podsjetiti zašto je 9. lipnja dobitni broj 25.